Nieuws

29 september 2022

Bouw jij al mee?

Ontmoetingsschool Wateringen-Noord is een in 2024 nieuw te bouwen basisschool en kindcentrum waar kinderen van 0 tot 13 jaar samen gaan leren, spelen en beleven.
Preview foto
Het wordt een school waar ruimte is voor diversiteit en waar kinderen nieuwsgierig en kritisch naar de wereld leren kijken.

 

Om Ontmoetingsschool Wateringen-Noord op te kunnen richten, is het wettelijk vereist dat minimaal 150 ouders (die kinderen hebben van 2, 3 of 4 jaar) en wonen in het zogeheten voedingsgebied, belangstelling tonen.

Omdat de school in een nieuwbouwwijk komt die nog gebouwd moet worden, kunnen wij op dit moment nog geen beroep doen op de toekomstige bewoners van die wijk. Eenvoudig weg omdat deze nog niet bekend zijn. Om deze reden zetten we dit verzoek tot steun breed uit.

Ook als je niet van plan bent om te gaan wonen in deze nieuwbouwwijk in Wateringen-Noord of te zijner tijd niet te willen kiezen voor deze school, dan kun je ons toch helpen deze school te realiseren. 

Woon jij binnen een straal van 10 km rondom Wateringen en wil je helpen met de realisatie van Ontmoetingsschool Wateringen-Noord? Meld je dan via onderstaande link als belangstellende aan en/of deel dit bericht met ouders uit jouw netwerk en/of kennissenkring. (Dit is zonder enige verplichting tot inschrijving!).

Ik steun Ontmoetingsschool Wateringen-Noord

Let op:
• per kind 1 stem; 
• je kind is per 1 november 2022 twee, drie of vier jaar oud en woont in het voedingsgebied.
• doe je het niet voor je eigen kind, doe het dan voor de andere kinderen;
• je hebt het BSN-nummer van jouw kind nodig, deze kunt je terugvinden op de zorgpas.

Ontmoetingsschool Wateringen-Noord is een initiatief van scholenstichtingen WEST, PCPOW en WSKO in samenwerking met kinderopvang Okidoki. Voor meer informatie kun je terecht op de website van de Ontmoetingsschool