Ouders

U bent op zoek naar een school voor uw kind(eren). Misschien bent u al bekend met één van onze scholen. Het is goed dat u op zoek bent naar informatie, dat betekent dat u een betrokken ouder bent. Deze website staat vol informatie en geeft antwoord op uw vragen. Iedereen is welkom op onze scholen. Kinderen, ouders, leerkrachten voelen zich gezien en gehoord.

 

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag waar u het antwoord niet op vindt? Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar en geven met plezier antwoord op uw vragen.

Zo kiest u de juiste school

Het kiezen van de juiste school voor uw kind hangt van meerdere dingen af. Welke school heeft het soort onderwijs dat bij uw kind past? Hoe is de onderwijskwaliteit? Is er aandacht voor de ontwikkeling van uw kind? Natuurlijk wilt u ook weten hoe de veiligheid op school geregeld is. Is er bijvoorbeeld een pestprotocol? Het allerbelangrijkste is de sfeer op school. Het is de plek waar uw kind iedere dag naar toe gaat. Onze scholen nodigen u uit om langs te komen en zelf de sfeer te proeven. Maak kennis met directie en leerkrachten, kijk in de klas en op het schoolplein. Dit helpt u zeker bij het kiezen van de juiste school.

 

Informatiebijeenkomsten

Op al onze scholen zijn informatiebijeenkomsten en rondleidingen. Een mooie gelegenheid om informatie te krijgen en vragen te stellen. Op de website van de school staat wanneer die informatiemomenten zijn.

De schooldeuren staan voor u en uw kind open.