Werken bij

Bij West krijg je ruimte voor innovatie en eigen inbreng. Geïnspireerde en gemotiveerde leerkrachten maken het verschil in ons onderwijs, daarom krijg je van ons veel zelfstandigheid. Wil je meer weten over de sfeer bij West? Lees hier het verhaal van leerkracht Mark. 
  

 

West ziet Mark:

"Ik voel me gezien door de schooldirectie en mijn collega’s. Bij bepaalde vraagstukken komen collega’s naar me toe, ook omdat ik ervaring heb in het speciaal onderwijs en het begeleiden van kinderen. Dat voelt goed."
"Ik vind dat we als team ook close zijn. Elke ochtend drinken we eerst samen koffie en samen sluiten we de dag ook weer af."

 

Klik voor het volledige interview

 

 

 

Werken bij West: Leerkracht Mark vertelt

 

 

Wat wij belangrijk vinden 

West Openbaar Onderwijs is een lerende organisatie. Onze medewerkers geven leerlingen een stevige basis aan kennis en sociale vaardigheden mee. Dit vergroot hun kansen in het voortgezet onderwijs.

 

Wij geven modern onderwijs en daar hoort voor ons een intensief gebruik van ICT bij. Onze medewerkers krijgen moderne ICT-devices en wij investeren ook in nieuwe kennis voor onze leerkrachten. Zo starten we in de toekomst met een interne opleidingsacademie.  

 

Ga je aan de slag als startende leerkracht? Dan ondersteunen en begeleiden we je intensief. Ook krijg je veel mogelijkheden om door te groeien.

 

Onze scholen zijn veilig en we besteden veel aandacht aan een prettige en comfortabele huisvesting. De scholen zijn een fijne plek om te leren én te werken. Voor enkele scholen zijn vergevorderde plannen voor nieuwbouw.