Nieuws

07 juli 2016

Bruce en bloemen op De Vlieten

Een afscheidsfeest en een jubileum op dezelfde dag. Directeur Maurice Schaepkens kreeg van de kinderen van De Vlieten een afscheidsfeest met als thema Bruce Springsteen. Leerkracht Eric Schulten besloot dit jaar met een robijnen jubileum.


Bruce en bloemen op De Vlieten

’s Ochtends reed een zilverkleurige Rolls Royce de parkeerplaats bij De Vlieten op, om directeur Maurice Schaepkens en zijn gezin, na een geheel verzorgd ontbijt, af te leveren bij het schoolplein waar alle kinderen hem opwachtten, verkleed als het muzikaal idool van de schoolleider, Bruce Springsteen. Door de erehaag werd hij naar de hal begeleid, waar er een speciaal open podium was georganiseerd. Alle groepen hadden een afscheidsoptreden voorbereid, om zijn 9-jarige periode van directeursschap af te sluiten.

Tijdens het open podium was er ook nog een eerbetoon aan het robijnen jubileum van meester Eric, die van zijn 40 onderwijsjaren, er 37 op De Vlieten heeft doorgebracht.

Meester Maurice bezocht later nog alle groepen, die ook in de klas nog een aantal zaken voor hem hadden voorbereid. Voor meester Eric was er later op die dag nog een leuke verrassingsactiviteit en een barbecue met alle collega’s.

Voor het nieuwe schooljaar staat de volgende directeur al weer in de startblokken, want wie wil er nu niet op de Groenste school van Nederland werken. Richard van der Worm zal met ingang van het volgend schooljaar het Rijswijkse inruilen voor De Lier. Alles precies voor de zomervakantie rond en straks een frisse start in het nieuwe schooljaar.