Nieuws

12 maart 2020

Coronavirus update 1

Op dit moment zijn er géén leerlingen of medewerkers van onze scholen besmet met het coronavirus. Vanzelfsprekend volgen we de richtlijnen van het RIVM.
Preview foto
Op dit moment zijn er géén leerlingen of medewerkers van onze scholen besmet met het coronavirus. Vanzelfsprekend volgen we de richtlijnen van het RIVM. Dat houdt in dat we extra aandacht besteden aan hygiëne en alert zijn op gezondheidsklachten. Verder houden we nauw contact met de kinderopvang en andere organisaties die mede ons gebouw gebruiken.

 

Wat vragen we van u als ouder?

Houd de gezondheid van uw kind goed in de gaten en volg de adviezen van RIVM en GGD op. Wilt u de school direct op de hoogte brengen indien uw kind of iemand in uw gezin door de GGD getest wordt op het coronavirus?

 

Blijkt er een besmetting met het coronavirus?

Indien er een leerling of medewerker besmet blijkt met het coronavirus, dan informeert de school u direct welke maatregelen we nemen en of uw kind naar school kan komen.

 

Actuele informatie

De meest actuele informatie rondom het coronavirus staat op onderstaande websites. We adviseren u deze sites goed in de gaten te houden. Voor algemene vragen over het coronavirus kunt u bellen met het RIVM telefoonnummer 0800-1351. Voor specifieke vragen kunt u de directeur van de school van uw kind(eren) benaderen.

 

https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

https://www.ggdhaaglanden.nl/coronavirus/coronavirus-1.htm