Nieuws

15 maart 2016

De kracht van de school

Op vrijdag 11 maart lieten de leerlingen van OBS De Vlieten in De Lier zien waar de kracht van een school zit. In slechts een week tijd organiseerde de school een sponsorloop voor de Daniel-le-den-Hoed actie, waarvan op 12 maart de kick off was bij Summit Health.


De kracht van de school

Gedurende de week zamelden de leerlingen geld in waarna ze op vrijdag een obstacle run liepen voor het goede doel. Het ingezamelde geld komt ten goede aan de aanschaf van een speciale microscoop waarmee de Daniel den Hoed stichting nader onderzoek kan doen naar de ziekte kanker. Voor een van de ouders van De Vlieten kwam deze ziekte vlak voor de kerstperiode aan het licht. Danielle van Steekelenburg was vrijdag natuurlijk bij de loop in de Vreeloo hal aanwezig met haar man. Het was mooi om te zien hoe de gemeenschap van de school zo massaal aanwezig was. Een echte opsteker in deze pittige tijd.

Op zaterdag 12 maart kon het eindbedrag van de obstacle run worden uitgereikt aan Jan Gardien; initiator van de actie en oom van Danielle.

We kijken met zijn allen terug op een geslaagde week. Samen hebben we iets moois kunnen neerzetten en daar mogen we meer dan trots op zijn!