Nieuws

20 januari 2020

Nieuwe bestuurder SOOW

Turan Yazir start per 1 maart a.s. als bestuurder van SOOW.

 


Preview foto
 

Wij hebben er veel vertrouwen in dat wij met Turan de juiste man hebben gevonden voor de uitdagingen waarvoor SOOW in de komende periode staat; een bestuurder met ambitie, inspiratie en hart voor het onderwijs die samen met directeuren en medewerkers aan de toekomst van SOOW wil werken. 

 

Turan geeft aan dat hij er veel zin in heeft om te starten bij SOOW. “Het is een grote eer te mogen beginnen bij SOOW en ik kijk uit naar de samenwerking met de leerkrachten, ondersteuners en schoolleiders. Wat mij vooral aanspreekt is dat SOOW het, naast aanbieden van kwalitatief goed onderwijs, ook als haar missie ziet om leerlingen méér mee te geven dan alleen kennis. Ik hoop dat we al onze leerlingen kunnen opleiden voor de 21ste eeuw.”

 

Turan is als bestuurskundige afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij woont in Rotterdam en is goed bekend met Westland en Midden-Delfland. Momenteel is hij bestuurder bij de Beroepentuin; een leerwerkconcept waar werkzoekenden via kortlopende leertrajecten aan het werk worden geholpen in kansrijke sectoren. Daarnaast heeft hij als toezichthouder ruime ervaring opgedaan bij een aantal onderwijsinstellingen in de regio. Zo is hij lid van de Raad van Toezicht van ROC Zadkine Rotterdam. Ook is hij lid geweest van stichting Bestuur Openbaar Onderwijs Rotterdam (BOOR) en stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs in Delft (STOVOD).