Nieuws

15 februari 2022

Pretletter prijs Poeldijk

Afgelopen Kinderboekenweek had de ReadShop landelijk de Pretletter actie. De bovenbouw van onze Openbare Daltonschool Poeldijk heeft aan deze actie meegedaan.
Preview foto
Tijdens deze actie werden boekenleggers met een letter uitgegeven, waarmee een zo lang mogelijk woord gemaakt moest worden. Met het langste woord konden de groepen een waanzinnig boekenpakket winnen. De bovenbouw van onze school in Poeldijk heeft hieraan meegedaan.
Natuurlijk is de kans klein wanneer alle scholen in Nederland mee kunnen doen, dat een school uit het Westland ook daadwerkelijk wint. 'Maar tot mijn verbazing en vreugde kreeg ik kortgeleden het bericht dat groep 6, 7 en 8 van juf Leonie Smoor van Daltonschool Poeldijk een boekenpakket heeft gewonnen’ aldus Ylona.


Nadat de ReadShop de school op de hoogte had gesteld is een afspraak gemaakt om de prijs feestelijk te overhandigen. ‘De kinderen zijn enorm blij en kunnen niet wachten om te gaan lezen’ vertelt juf Leonie. Al met al een geslaagde actie en vooral weer veel nieuwe boeken in school.