Nieuws

05 december 2017

Sinterklaas viert feest op De Driekleur

Gespannen gezichtjes op het plein. Kinderstemmetjes zingen traditionele Sinterklaasliedjes en kijken vol verwachting in de richting van het schoolhek.

 


Preview foto

Zou de Sint dit jaar wel komen op school? Gelukkig ging Sint beide locaties van De Driekleur in 's-Gravenzande af om er een gezellig feest te vieren.

 

Op de locatie Wilhelmina werd er de afgelopen weken ‘stage gelopen’ door een PIO-stagiaire. Deze Piet in Opleiding sliep zelfs in het gebouw. Ook bracht een vlogger nieuws in een heus Sint-Driekleur-Journaal.

 

Op de daltonlocatie stond er een Sinterklaas Talentenshow op het programma. Sinterklaas had op de voorpagina van de Spaanse krant El Mundo het nieuws gelezen van het nieuwe schoollied ‘Samen Sterk’. Sint wilde deze talenten uit de videoclip graag ontmoeten. De kinderen showden vol trots hun muzikale talenten aan de Sint in een omgetoverde studio 512 (vijftwaalf).

 

Benieuwd waarom Sint zo enthousiast is over het Driekleur schoollied? Bewonder en beluister de videoclip op de website van de school www.obsdedriekleur.nl.